top of page

Let's make a scene

Bijgewerkt op: 22 apr.


Bij het ontwerpen van diensten, processen en ervaringen die zowel de doelgroep als de organisatie ten goede komen, is het van cruciaal belang om de betrokkenheid en participatie van alle belanghebbenden te waarborgen.


Maar hoe doe je dat op een effectieve manier?


Theater Gordijn

Bij Check The Process hebben we ontdekt dat het toevoegen van theatertechnieken een geweldige manier is om de betrokkenheid van de doelgroep te vergroten en de ontwerpfase te verbeteren.


Door de deelnemers een actieve rol te geven in het ontwerpproces en hen te betrekken bij het verkennen van verschillende scenario's, kunnen we betere oplossingen ontwikkelen die aansluiten bij de behoeften van de doelgroep.


Door het gebruik van theatertechnieken, zoals improvisatie, leer je hoe je snel kan reageren op veranderende omstandigheden en onverwachte problemen kan oplossen. Het stelt jullie in staat om nieuwe mogelijkheden te verkennen en waarde te creëren voor zowel de doelgroep als de organisatie.


Door deze technieken te gebruiken, kunnen we een dieper begrip krijgen van de gebruikers, samenwerkingsverbanden creëren en nieuwe mogelijkheden verkennen voor waarde creatie.


Wil je ontdekken hoe theatertechnieken jouw team kunnen versterken?


We zijn ervan overtuigd dat je geïnspireerd zult raken door de kracht van theater en hoe het kan bijdragen aan het ontwerpen van betere diensten en ervaringen.Comments


bottom of page