top of page
Participatie Check The Process

"Zelfsturend werken implementeren in je organisatie klinkt eenvoudig, maar is het niet. Making Space was de gedroomde partner om structuren en de manier waarop beslissingen tot stand komen tegen het licht te houden én te verbeteren".

- Karel Goethals| CEO Mediabrands -

Organisatie

Op zoek naar een frisse aanpak voor groei en verandering binnen jouw organisatie? Worstel je met uitstroom, aanwerving of het betrokken houden van medewerkers? Check!

 

Bij Making Space faciliteren we dialogen tussen diverse betrokkenen, creëren we ruimte voor innovatief denken en begeleiden we stap voor stap de opmaak van een actieplan dat inspeelt op jullie noden. Met onze aanpak komen we samen tot duurzame verandertrajecten en gedragen oplossingen. Of je nu een kleine organisatie bent of een grote onderneming, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jullie specifieke situatie.

Een belangrijk aspect zijn onze co-creatie methoden. Onze aanpak draait om het actief betrekken van medewerkers. Samen werken we aan een nieuwe visie of strategie die gedragen wordt door het hele team? Een oplossing voor complexe bedrijfsproblemen? Het creëren van een innovatieve bedrijfscultuur? Het opzetten van een succesvol verandertraject? Wij hebben de expertise in huis om jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen.

Hiermee kunnen we echte bedrijfsproblemen oplossen en tastbare voorstellen genereren. Dit stelt jou in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen en positieve verandering te brengen. Onze methoden hebben niet alleen bewezen geweldige ideeën en testbare projecten op te leveren, maar ook om motivatie, energie en communicatie te stimuleren.

Wij bieden op maat gemaakte trajecten die passen bij jouw specifieke situatie. Laat Making Space jouw organisatie helpen om verandering en groei te realiseren, terwijl je tegelijkertijd het engagement en de betrokkenheid van je medewerkers vergroot.

Enkele methodieken

Organisatie Check The Process

Organisatiecultuur

Een gezonde organisatiecultuur is cruciaal voor het succes van een bedrijf. Door een inclusieve en diverse cultuur te creëren, kunnen medewerkers hun volledige potentieel benutten en zich gewaardeerd en betrokken voelen. Wij helpen leiders snel te reageren op veranderende omstandigheden en zich aan te passen aan nieuwe uitdagingen. Door medewerkers verantwoordelijkheid te geven en hen in staat te stellen op eigen initiatief problemen op te lossen, bevorderen wij zelfsturend werken. Door te investeren in een gezonde organisatiecultuur kan een bedrijf zich beter aanpassen aan de steeds veranderende omgeving en het volledige potentieel van de organisatie benutten.

Organisatie Check The Process

Welzijn

Met het traject Plan Organisatie Welzijn haal je concrete en duurzame oplossingen binnen jouw bedrijf. We beginnen met een grondige analyse en bevraging, waarbij we jullie noden in kaart brengen. Samen met alle betrokkenen gaan we aan de slag om oplossingen te bedenken en werken we enkele testprojecten uit. Op basis van de resultaten maken we een actieplan om de testprojecten te implementeren binnen de organisatie. 

Wij begeleiden jullie en zorgen voor handvatten die de projecten duurzaam in de organisatie verwerken.

Zo zorgen we ervoor dat de oplossingen ook na ons vertrek blijven leven. Met ons traject helpen we jullie om het welzijn van jullie medewerkers te verhogen en een gezonde organisatiecultuur te creëren. 

Organisatie Check The Process

Back on track

Zit je vast binnen een bepaald project en wil je snel nieuwe oplossingen vinden? Wij hebben een mix van bewezen en effectieve innovatievormen om jou te helpen.

Onze aanpak zorgt ervoor dat je situaties beter begrijpt op een empathisch niveau en dat je plezier hebt terwijl je snel nieuwe oplossingen bedenkt, evalueert en ontwikkelt om verder te komen. Of je nu een klein team hebt of een hele afdeling, wij kunnen jouw innovatieproces versnellen, blokkades doorbreken en je een ervaren gezichtspunt van buitenaf bieden.

Organisatie Check The Process

Vernieuwing

Wil je een cultuur van veerkracht en vernieuwen creëren in jouw organisatie? Bij ons ben je aan het juiste adres. Vernieuwing is niet langer beperkt tot een paar specialisten, het is ieders verantwoordelijkheid geworden. Maar niet iedereen voelt zich bekwaam genoeg om een bijdrage te leveren. Met onze methodiek kunnen wij jouw medewerkers laten zien hoe het voelt om te vernieuwen en samen oplossingen te bedenken in de steeds veranderende tijden. Wij bewijzen dat zij nuttige ideeën en prototypes kunnen genereren die een verschil kunnen maken.

bottom of page