top of page

Deze snelle en fysieke groepsactiviteit zorgt ervoor dat deelnemers bewegen en samenwerken op een manier die energie genereert en samenwerking bevordert. Eén voor één worden leden van de groep delen van de "machine", waarbij elk een afzonderlijke fysieke beweging en een geluid maakt, totdat de hele groep in beweging samenwerkt, als één menselijke machine.

klok

DUUR

5 - 15 min

groep

GROEP

5 - 25

band

Facilitatie 
Skills

Beginner

zetel

Comfort ZONE

Veilig

lat

Materiaal

Geen

Plaats de deelnemers in een cirkel.

STAP 1

Ga in een grote cirkel staan. Leg de groep uit dat het hun taak is om een ​​menselijke machine te bouwen. Elk individu wordt een bewegend onderdeel van de machine.

STAP 2

De ene persoon gaat de cirkel in en begint een herhalend geluid en een fysieke beweging te maken (bijv. Een "whoop whoop whoop" -geluid terwijl je met een arm klapt.) Na 5 seconden komt een andere persoon de cirkel binnen en maakt verbinding met de eerste persoon, die ook een geluid en een beweging blijft maken.

Ga door met het bouwen van de machine totdat iedereen is verbonden, iedereen zijn bewegingen en geluiden maakt. 

Waarom doen we dit?

Deze Energizer werk zeer goed om het teamgevoel aan te wakkeren. Ze bewegen als één geheel en moeten elkaar aanvoelen om vooruit te geraken. 

Opleidingen & Workshops Check The process procesbegeleiding co-creatie participatie

STAP 3

Is de machine klaar? Laat de groep dan als geheel vooruit bewegen terwijl iedereen zijn eigen geluiden en bewegingen blijft maken.

bottom of page